Rahms doping

Publicerat: 5 augusti, 2010 i färjestads bk

Färjestads målvakt Robin Rahm fast för doping. Vilken jävla grej. Skiter egentligen i att han åker dit, det intressanta för en utomstående är hur Färjestad kommer att agera nu. För fälls Rahm, vilket han kommer att göra, så stängs han av två år. Robin kan säkert hitta ett gig utomlands, för FBK däremot blir det en smula knivigare. Detta är målvakten de skulle köra med.

Det jag funderar mest på nu är om det i förlängningen kan vara rent av positivt (såg ni vad jag gjorde där) att Rahm klantar sig. Även om han är en duktig målvakt så borde Färjestad, om de siktar på SM-guld, se till att verkligen satsa stenhårt på att hitta en toppmålvakt. Samtidigt så blir det givetvis turbulens, och det kan mycket väl vara så att de inte hittar något bättre. Då uppstår en rätt så prekär situation för FBK.

Vilket som så är det en jävla början på försäsongen. Att spelarna på andra sidan knaprar piller och häller i sig ett och annat har man ju anat ett tag nu. Kul att Elitserien hänger på. NHL är förebilden, och vem vill egentligen vara efter. Vara den som står kvar när alla andra rusar förbi i 140. Köra rent är för silvermedaljörer. Det fick vi erfara kring sekelskiftet, typ.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s